družinska

Družinska psihoterapija

Družinska terapija pomeni, da v obravnavo sprejmemo vse člane družine, saj je pomembno, da se ponovno vzpostavi kontakt in komunikacija med člani družine.

Preberi več
individualna

Individualna psihoterapija

Omogoča, da s pomočjo kontakta, dialoga in odnosa s terapevtom, posameznik spozna sebe, se zaveda sebe in s tem možnosti izbire ter odgovornosti do tega, kako doživlja svoje življenje tukaj in zdaj.

Preberi več
partnerska

Partnerska psihoterapija

Partnerska terapija omogoča, da z uporabo različnih tehnik in psihoterapevtskih intervencij geštalt terapije, transakcijske analize in imago terapije zgradite kvalitetnejši partnerski odnos.

Preberi več
skupinska

Skupinska psihoterapija

Skupinska psihoterapija je vrsta terapije, ki poteka v skupini, ki šteje od 6 do 12 udeležencev. Skupina nudi čustveno oporo v težkih trenutkih ter deli veselje ob veselih situacijah v življenju.

Preberi več
Finančno svetovanje

Finančno svetovanje

Nudimo finančno svetovanje iz psihološkega vidika, in sicer posameznikom svetujemo, kako preudarno in hkrati v skladu s svojimi željami ravnati z denarjem, ki ga imajo na razpolago.

Preberi več
ponudba-za-podjetja

Ponudba za podjetja

Za podjetja in organizacije pripravljamo dvo ali tridnevne delavnice na tematiko, ki je trenutno aktualna v delovnem okolju. Na podlagi analize potreb vam pripravimo individualno ponudbo.

Preberi več

E-terapija

V kolikor vam čas ali razdalja ne dopuščata, da bi naše individualne ali partnerske terapije obiskovali v Mariboru, lahko po novem le-te izvedemo tudi na daljavo preko Skypa, Viberja ali po potrebi katere druge aplikacije, ki omogoča, da se terapevt in stranka vidita ter slišita.

Preberi več