P-Sami-Rahim_2000px_1000kb--3 (1)

KDAJ SE ODLOČITI ZA PSIHOTERAPIJO?

Velika zmota pri iskanju pomoči je predsodek, da je z nami nekaj narobe, če se odločimo za obisk psihoterapevta. A včasih človek sam ni zmožen, ali ne ve, kako premagati določeno čustveno oviro ali stisko, ki lahko vpliva na njegovo delovanje na vseh življenjskih področjih. Prav tako psihoterapevti pripomorejo k hitrejšemu učenju, spreminjanju navad, razumevanju težav in iskanju učinkovitejših rešitev za probleme, ki nas pestijo. V kolikor se vam zdi, da niste na pravi poti, ali vas že dalj časa mučijo kakršne koli osebne težave, je čas, da poiščete pomoč.

IZBIRA PRAVE PSIHOTERAPIJE

Imate težave s partnerjem, zaradi strahov ne napredujete na delovnem mestu, ali pa se morda spopadate z izgubo bližnjega? Glede na vaše težave ali stiske vam brezplačno pomagamo izbrati ustrezno terapijo za vas. Tako za posameznike kot podjetja pa izvajamo tudi razne delavnice, vodimo seminarje in predavanja.

KJE NAS NAJDETE?

Terapije izvajamo v Mariboru, natančneje na Neratovi ulici 4, kjer poskrbimo, da se počutite kar se da sproščeno, varno in domače. V kolikor vam čas in razdalja ne dopuščata, da bi nas obiskali, pa individualne in partnerske terapije izvajamo tudi preko spleta (E-TERAPIJE).

VARNO & DISKRETNO

Svetovanje in terapije pri nas temeljijo na osnovah, metodah in tehnikah geštalt terapije in transakcijske analize. Terapevti so obvezani kodeksu molčečnosti.

Spoznajte nas podrobneje

Psihoterapevtka dr. Maja Kus Ambrož

Doktorica znanosti Maja Kus Ambrož je direktorica podjetja Psihovital, psihoterapija, svetovanje in izobraževanje ter predsednica društva Center za psihoterapijo, svetovanje in izobraževanje. Zaključila je štiriletno podiplomsko izobraževanje iz geštalt terapije in še dodatno petletno podiplomsko izobraževanje iz transakcijske analize pri mednarodno priznanem strokovnjaku dr. Milivojeviću. Certificirana je z mednarodno priznano diplomo Transactional Analyst Counselor. Je članica The International Transactional Analysis Association (ITAA) – mednarodnega združenja za transakcijsko analizo ter polnopravna članica Associaton for Psychotherapy, Counselling and Coaching (APCC) – medarodno združenje za psihoterapijo, svetovanje in coaching, ki ji je priznalo mednarodno veljaven certifikat psihoterapevta. Kontinuirano se izobražuje in pridobiva znanja tudi iz drugih psihoterapevtskih modalitet.

Odnosi, ljudje in njihova vsebina so jo zaradi svoje kompleksnosti ali enostavnosti privlačile že od nekdaj. Kaj je pravzaprav človek, kakšne so naše zmožnosti, kakšni smo v bistvu. Podrobneje je preučevala dialog in odnos med dvema. Odkrila je moč dialoga kot sredstvo za obstoj odnosa v prehodu eksistence iz lastne možnosti v resnične osebe, ali povedano drugače, posameznikova eksistenca temelji na eksistenci odnosa med dvema.

Ima večletne izkušnje pri terapevtskem delu s posamezniki, pari, družinami in skupinami. Je aktivna predavateljica in izvajalka delavnic in izobraževanj. Udeležuje se tako lokalnih-nacionalnih kot mednarodnih kongresov, kjer se predstavlja tudi kot aktivna udeleženka. Poleg maternega jezika, govori angleško, nemško, hrvaško in srbsko.

Reference: Zveza svobodnih sindikatov Slovenije, Inštitut za psihoterapijo, psihologijo in humanistiko, Društvo Center za psihoterapijo, svetovanje in izobraževanje Maribor, Psihopolis Institute, Kreus-izobraževanje, svetovanje in coaching, Dialog-svetovanje in raziskave, Zavod R.I.S.O., Center za socialno delo Maribor, Krizni center za mlade, Romski Akademski Klub …

Psihoterapevt Jernej Kus Ambrož mag.

Magister mednarodnih odnosov in diplomacije, univerzitetni diplomiran ekonomist Jernej Kus Ambrož ima poleg formalne izobrazbe zaključeno še štiriletno izobraževanje iz geštalt terapije in petletno podiplomsko izobraževanje iz transakcijske analize pri mednarodno priznanem strokovnjaku dr. Milivojeviću. Certificiran je z mednarodno priznano diplomo Transactional Analyst Counselour. Je polnopraven član Associaton for Psychotherapy, Counselling and Coaching (APCC) – mednarodno združenje za psihoterapijo, svetovanje in coaching, ki mu je dodelila mednarodno veljaven certifikat psihoterapevta. Kontinuirano se izobražuje in pridobiva znanja tudi iz drugih psihoterapevtskih modalitet. Kot psihološki zaupnik je aktivno deloval v programu nudenja psihosocialne pomoči policistom in njihovim bližnjim.

Humanizem in delo z ljudmi ga veselita že od nekdaj. Ima večletne izkušnje s terapevtskim delom s posamezniki, pari, družinami in skupinami. Je aktiven predavatelj in izvajalec delavnic ter izobraževanj. Udeležuje se tako lokalnih-nacionalnih kot mednarodnih kongresov, kjer se predstavlja tudi kot aktiven udeleženec. Poleg maternega jezika, govori angleško, nemško, hrvaško in srbsko.

 

Reference: Zveza svobodnih sindikatov Slovenije, Društvo Center za psihoterapijo, svetovanje in izobraževanje Maribor, Inštitut za psihoterapijo, psihologijo in humanistiko, Psihopolis Institute, Kreus, izobraževanje, svetovanje in coaching, Psihovital, RAK …

Mnenja strank

Certifikati

Kakovost naših storitev potrjujejo tudi številni mednarodni certifikati in reference.