individualna

Vsakodnevno srečevanje s konfliktnimi situacijami.

Geštalt terapija nam omogoča, da s pomočjo kontakta, dialoga in odnosa, ki ga posameznik vzpostavi s terapevtom, le-ta spozna sebe, se zaveda sebe in s tem možnosti izbire in odgovornosti do tega, kako doživlja svoje življenje tukaj in zdaj. Ni recepta kako in tudi ni splošnih navodil za življenje, je le posameznik, ki nosi rešitve zase v sebi in do njih ne more sam. Geštalt terapija nam omogoča odgovorno, kakovostno in predvsem funkcionalno življenje.

Ljudje se vsakodnevno srečujemo s konfliktnimi situacijami, ki nam povzročajo večji ali manjši stres. Večino situacij uspešno razrešimo in se obogatimo za dodatno izkušnjo. Občasno pa se zgodi, da dobimo občutek prevelikega in pretežkega bremena, ter da nekako nismo kos dogajanju. Če so takšna stanj ponavljajoča, mi pa si ne znamo pomagati, potem je priporočljivo, da si poiščemo strokovno pomoč.

 

Vsi v sebi nosimo dogodke iz otroštva, ki se niso razrešili na primeren način ali pa se sploh niso in nam sedaj, ko smo odrasli, onemogočajo polno in bolj kakovostno življenje.

 

Takšne nepredelane vsebine včasih delujejo kot nezavedna omejitev, ki onemogoča ali omejuje razvoj naše osebnosti. Te nepredelane vsebine nas omejujejo v intimnosti, spontanosti in notranji svobodi. V situaciji pogosto reagiramo v skladu s preteklimi nepredelanimi izkušnjami, zaradi česar imamo lahko težave v najrazličnejših odnosih in področjih življenja. S pomočjo psihoterapije se lahko osvobodimo teh neprijetnosti in omogočimo notranjim potencialom, da se razvijejo v skladu z našimi potenciali in zmožnostmi. Za izboljšanje kakovosti življenja je priporočljiva skupinska ali individualna psihoterapija.

Pošlji povpraševanje

Ali ste se znašli v situaciji, ko potrebujete pomoč, da premagate notranjo stisko, razrešite osebne, partnerske ali družinske težave? Imate kakšno vprašanje? Brez zadržkov pošljite povpraševanje in kmalu boste prejeli odgovor.

Ponujamo vam tudi 20-minutno brezplačno individualno svetovanje.

    Želim prejemati novice in vabila na dogodke po elektronski pošti